Kirjeldus
Keeksilise põhjaga, vahukreemi ja punaste sõstartega ning pealt kaetud želeega kook
Koostisosad:
- vesi
- küpsetussegu (suhkur, NISUJAHU, NISUTÄRKLIS, TÄISMUNAPULBER, modifitseeritud tärklis, glükoossiirup, kergitusained: E450, E500, MUNAVALGEPULBER, rapsiõli, emulgaatorid: E472a, E471, E481, sool, paksendaja E415, lõhna- ja maitseained, toiduvärv E160a)
- taimne kreem (vesi, täielikult hüdrogeenitud palmituumarasv, suhkur, SOJAVALGU isolaat, stabilisaatorid: E420, E463, E339, emulgaatorid: E472e, E433, E472b, sool, lõhna- ja maitseained, toiduvärv E160a)
- punane sõstar 10%
- suhkur
- aedmarjamoos (suhkur, mustsõstra- ja punase sõstrapüree, želeeriv aine pektiin, happesuse regulaator sidrunhape, säilitusaine kaaliumsorbaat)
- želeepulber (suhkur, happesuse regulaatorid: E330, E331, E340, želeerivad ained – karrageen ja pektiin, dekstroos, karamell, lõhna- ja maitseaine)
- rapsiõli
- želatiin(veise)
100g toodet sisaldab keskmiselt:
- energiasisaldus 891 kJ/212 kcal
- rasvad 8,45g (millest küllastunud rasvhapped 5,66g)
- süsivesikud 31,7g (millest suhkrud 25g)
- valgud 2.01g
- sool 0,304g