Kirjeldus
Heledal biskviidil maasikasuflee tort mis pealt kaetud maasika – šokolaadiglasuuriga.
Koostisosad:
- taimne kreem (vesi, täielikult hüdrogeenitud palmiõli, suhkur, stabilisaatorid: E420i, E460(i), E466, emulgaatorid: E472b, E472e, E322(SOJA), PIIMAVALK, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaatorid: E340, E331, sool, toiduvärv: E160a)
- suhkur
- MUNAVALGE
- maasikaglasuur (suhkur, taimsed rasvad – palm ja kookos, LAKTOOS, VADAKUPULBER, emulgaatorid: E322(SOJA), E492, vanilje lõhna- ja maitseaine, toiduvärv E120, lõhna- ja maitseaine)
- vesi
- NISUJAHU
- rapsiõli
- maasikad 7%
- stabilisaator (suhkur, želatiin(veise), LAKTOOS, maasikad 3,7%, modifitseeritud kartulitärklis, happesuse regulaator E330, toiduvärv E162, lõhna- ja maitseaine)
- MUNAKOLLANE
- šokolaad (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator E322(SOJA), looduslik vanilje maitseaine)
- vaarikad
- sidrunhape
100g toodet sisaldab keskmiselt:
- Energiasisaldus 1793 kJ/429 kcal
- Rasvad 25g (millest küllastunud rasvhapped 13,4g)
- Süsivesikud 46,2g (millest suhkrud 38,2g)
- Valgud 4,68g
- Sool 0,143g