Kirjeldus
Tort mille põhjaks on kaks erinevat biskviiti ( tavaline ja piparkoogimaitseline ), täidiseks kasutame kohupiima, karamellikreemi, pähkleid ja pohlasid ning katteks on martsipan koos pohladega.
Koostisosad:
- MUNAMASS
- Martsipan(MANDLID, glükoos, stabilisaator sorbitool, toiduvärvid E160, E133, E141, E100)
- Suhkur
- Taimne kreem(palmiõli, rapsiõli, päevalilleõli, maisiõli ja SOJAÕLI, stabilisaatorid: E463, E420ii, PIIMAVALK, emulgaatorid E472, E322(SOJA)lõhna- ja maitseained, toiduvärv b-karoteen)
- NISUJAHU
- Karamelliseeritud dessert(suhkur, vesi, LÕSSIPULBER, palmiõli, modifitseeritud tärklis, stabilisaatorid: E407, E415, E412, tsitruskiud, toiduvärvid: E150b, E150c, säilitusaine kaaliumsorbaat)
- Vesi
- Pohlad 3%
- Piparkook
- Jõhvikatäidis(jõhvikad 45%, želeeriv aine pektiin, happesuse regulaator sidrunhape, säilitusaine kaaliumsorbaat)
- Vürtsid ja maitseained ( kaneel, nelk, muskaat, kardemon, ingver ja pipar )
100 g toodet sisaldab keskmiselt:
- Energiasisaldus 1378 kJ / 330 kcal
- Rasvad 11,1 g ( millest küllastunud rasvhapped 5,3 g )
- Süsivesikud 53 g ( millest suhkrud 36,6 g )
- Valgud 6,9 g
- Sool 0,13 g