Kirjeldus
Heleda biskviidiga rullkook, täidiseks keedukreem ja vaarikamoos. Pealt kaunistatud valge glasuuriga ja maasikatükkidega.
Koostisosad:
- Vesi
- MUNAMASS
- Suhkur
- Vaarkamoos(suhkur, vaarikapüree, 45%, vesi, želeeriv aine: pektiin, happesuse regulaator sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat)
- NISUJAHU
- Biskviidikontsentraat(NISTÄRKLIS, NISUJAHU, LÕSSIPULBER, emulgaatorid: E472b, E475, kergitusained: E450, E500, sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärvid: E160a, E101)
- Kreemipulber(täielikult hüdrogeenitud palmirasv, emulgaatorid: E472e, SOJALETSITIIN, PIIMAVALK, glükoosisiirup, VADAKUPULBER, vaniliin, toiduvärv: E160a)
- Vaniljekreemipulber(suhkur, modifitseeritud tärklis, dekstroos, VADAKUPULBER, palmiõli, stabilisaator: E170, paksendaja: E401, lõhna- ja maitseaine, sool, toiduvärvid: E101, E160a)
- Valge glasuur(suhkur, täielikult hüdrogeenitud palmituumarasv, LÕSSIPULBER, LAKTOOS, emulgaator: päevalille letsitiin, vaniliin)
- Maasikas
100g toodet sisaldab keskmiselt:
- Energiasisaldus – 1051kJ/ 249 kcal
- Rasvad – 7,03g(millest küllastunud rasvhapped 5,61g)
- Süsivesikud – 42,2g(millest suhkrud 27,3g)
- Valgud – 4,1g
- Sool – 0,558g