Kirjeldus
 Heleda biskviidiga rullkook, täidiseks keedukreem ja vaarikamoos. Pealt kaunistatud valge glasuuriga ja maasikatükkidega.
  
 Koostisosad:
  - Vesi
  - MUNAMASS
  - Suhkur
  - Vaarkamoos(suhkur, vaarikapüree, 45%, vesi, želeeriv aine: pektiin, happesuse regulaator sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat)
  - NISUJAHU
  - Biskviidikontsentraat(NISTÄRKLIS, NISUJAHU, LÕSSIPULBER, emulgaatorid: E472b, E475, kergitusained: E450, E500, sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärvid: E160a, E101)
  - Kreemipulber(täielikult hüdrogeenitud palmirasv, emulgaatorid: E472e, SOJALETSITIIN, PIIMAVALK, glükoosisiirup, VADAKUPULBER, vaniliin, toiduvärv: E160a)
  - Vaniljekreemipulber(suhkur, modifitseeritud tärklis, dekstroos, VADAKUPULBER, palmiõli, stabilisaator: E170, paksendaja: E401, lõhna- ja maitseaine, sool, toiduvärvid: E101, E160a)
  - Valge glasuur(suhkur, täielikult hüdrogeenitud palmituumarasv, LÕSSIPULBER, LAKTOOS, emulgaator: päevalille letsitiin, vaniliin)
  - Maasikas
  
  
 100g toodet sisaldab keskmiselt:
  - Energiasisaldus – 1051kJ/ 249 kcal
  - Rasvad – 7,03g(millest küllastunud rasvhapped 5,61g)
  - Süsivesikud – 42,2g(millest suhkrud 27,3g)
  - Valgud – 4,1g
  - Sool – 0,558g