Kirjeldus
Šokolaadibiskviidiga ja kirsivahukreemiga kook, millel peal terved kirsid ning želee.
Koostisosad:
- Vesi
- Kirsid 17% ( VÕIB ESINEDA KIRSIKIVE – ETTEVAATUST )
- MUNAMASS
- Taimne kreem (vesi, täielikult hüdrogeenitud taimsed õlid ja rasvad: palmituuma rasv, päevalilleõli, suhkur, stabilisaatorid: E420ii, E463, PIIMAVALK, emulgaatorid: E472e, päevalille letsitiin, sool, lõhna- ja maitseained, toiduvärv: E160b)
- Küpsetussegu (suhkur, NISUJAHU, šokolaadipulber 15% (kakaomass, kakaopulber), NISUTÄRKLIS, modifitseeritud tärklis, PIIMAPULBER, kergitusained: E450, E500, sool, emulgaatorid: E471, E475, stabilisaatorid: E412, E466, lõhna- ja maitseained)
- Suhkur
- Rapsiõli
- Želeepulber (suhkur, happesuse regulaatorid: E330, E331, E340, želeerivad ained: karrageen, pektiin, dekstroos, karamell, lõhna- ja maitseained)
- Kirsi lõhna- ja maitseaine
- Toiduvärv: punapeedimahla kontsntraat
100g toodet sisaldab keskmiselt:
- Energiasisaldus 1133 kJ/270 kcal
- Rasvad 13,1g (millest küllastunud rasvhapped 5,4g)
- Süsivesikud 34,5g (millest suhkrud 26,3g)
- Valgud 3,2g
- Sool 0,4g