Kirjeldus
Heleda biskviidiga, jõhvikamoosi ja kamakreemiga rullkook
Koostisosad:
- Taimne kreem(vesi, täielikult hüdrogeenitud palmituumarasv, suhkur, PIIMAVALK, emulgaatorid: E427b, E322(SOJA), E472e, stabilisaatorid: E460, E466, E340, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160b)
- Jähvikamoos(jõhvikapüree 45%, suhkur, tarretusaine: pektiin, happesuse regulaator sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat)
- Suhkur
- Vesi
- MUNAMASS
- NISUJAHU
- Biskviidikontsentraat(NISUTÄRKLIS, NISUJAHU, LÕSSIPULBER, emulgaatorid: E472b, E475, kergitusained: E450, E500, sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärvid: E160a, E101)
- HAPUKOOR
- KAMAJAHU 4%(NISU, RUKIS, ODER, hernes)
100g toodet sisaldab keskmiselt:
- Energiasisaldus – 1162kJ/ 276 kcal
- Rasvad – 10,4g(millest küllastunud rasvhapped 8,41g)
- Süsivesikud – 41,1g(millest suhkrud 26,1g)
- Valgud – 4,31g
- Sool – 0,528g