Kirjeldus
Keedutaigna ekleer karamellikreemi ja tumeda glasuuriga.
Koostisosad:
- Vesi
- Küpsetussegu (NISUTÄRKLIS, rapsi- ja palmiõli, MUNAPULBER, maisitärklis, glükoosisiirup, kergitusained: E450, E500, PIIMAVALK, sool)
- Taimne kreem (vesi, hüdrogeenitud taimsed rasvad(palmi) ja õlid(päevalille), suhkur, stabilisaatorid: E420ii, E463, PIIMAVALK, emulgaatorid: E472e, päevalille letsitiin, sool, lõhna- ja maitseained, toiduvärv: E160b)
- Pruun glasuur (suhkur, täielikult hüdrogeeniud palmituuma rasv, kakaopulber, emulgaator: päevalille letsitiin, vaniliin)
- Karamellitäidis (PIIMAPULBER, LÕSSIPULBER, palmirasv, paksendaja: E509, lõhna- ja maitseained, stabilisaator, säilitusaine: sorbiinhape)
100g toodet sisaldab keskmiselt:
- Energiasisaldus 1180 KJ/282 kcal
- Rasvad 19g (millest küllastunud rasvhapped 12,4g)
- Süsivesikud 23,3g (millest suhkrud 14,4g)
- Valgud 3,5g
- Sool 0,4g