Šokolaadi-karamellikook

0.76

  • Säilivusaeg: 96 tundi
  • Säilitustemperatuur: +2 ...+6

Viga!

Kustutan, palun oota...

Kirjeldus

Koostisosad:

  • Vahukreem (palmi-, rapsi-, päevalille- ja sojaõlid, stabilisaator E463, piimavalk, emulgaatorid E472 ja soja E322, lõhna- ja maitseained, toiduvärv b-karoteen)
  • Vesi
  • Suhkur
  • Nisujahu
  • Munamass
  • Kakaopulber
  • Dessert “Varjonka” (lõssipulber, piimapulber, palmiõli, säilitusaine E202)
  • Šokolaad 7% (kakaomass, kakaovõi)
  • Rapsiõli
  • Kergitusaine küpsetuspulber
  • Lõhna- ja maitseained

100g toodet sisaldab keskmiselt:

  • Energiasisaldus 1383 kJ/331 kcal
  • Rasvad 16,6g (millest küllastunud rasvhapped 6g)
  • Süsivesikud 42,7g (millest suhkrud 24,6g)
  • Valgud 5g
  • Sool 0,3g