Kirjeldus
Klassikaline napoleonikook.
Koostisosad:
- Vesi
- NISUJAHU
- Margariin (palmi- ja rapsiõli (osaliselt hüdrogeenitud), vesi, emulgaatorid: E471, E475, SOJALETSITIIN, sool, antioksüdant tokoferool, happesuse regulator sidrunhape, lõhna- ja maitseained, toiduvärv: E160a)
- Jõhvikamoos (jõhvikapüree, suhkur, želeeriv aine pektiin, happesuse regulaator sidrunhape, säilitusaine: E202 )
- Kreemipulber (täielikult hüdrogeenitud palmirasv, emulgaatorid: E472e, SOJALETSITIIN, PIIMAVALK, glükoosisiirup, VADAKUPULBER, vaniliin, toiduvärv: E160a)
- Vaniljekreemipulber (suhkur, modifitseeritud tärklis, dekstroos, VADAKUPULBER, palmiõli, stabilisaator: E170, paksendaja: E401, lõhna- ja maitseained, sool, toiduvärvid: E101, E160a)
- Äädikas
- Sool
100g toodet sisaldab keskmiselt:
- Energiasisaldus 1201 kJ/287 kcal
- Rasvad 15,9g (millest küllastunud rasvhapped 8,9g)
- Süsivesikud 31,9g (millest suhkrud 11g)
- Valgud 3,8g
- Sool 0,4g