Kirjeldus
Kook milles kõik on šokolaad. Belgia šokolaad. Šokolaadibiskviit, šokolaadi-vahukoorekreem šokolaadipisaratega ja peal veel šokolaadiglasuur.
Koostisosad:
- Küpsetussegu(suhkur, nisujahu, šokolaadipulber 15%, modifitseeritud tärklis, kakaopulber, piimapulber, kergitusaine küpsetuspulber, sool, emulgaatorid E471, E475, stabilisaatorid E412, E466)
- Vahukreem(palmi-, rapsi-, päevalille-, maisi- ja sojaõlid, stabilisaatorid E463, E420i, piimavalk, emulgaatorid E472, E322(soja), lõhna- ja maitseained, toiduvärv b-karoteen)
- Munamass
- Rapsiõli
- Vesi
- Pruun- ja valge glasuur(palmiõli, piimapulber, kakaopulber, laktoos, emulgaator sojaletsitiin)
- Šokolaad 3%(kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator päevalilleletsitiin)
- Metspähkel
- Konjaki lõhna- ja maitseaine
- Toiduvärv E120
100g toodet sisaldab keskmiselt:
- Energiasisaldus 1872kJ/449kcal
- Rasvad 30,4g(millest küllastunud rasvhapped 8,79g)
- Süsivesikud 39,6g(millest suhkrud 24,7g)
- Valgud 4,46g
- Sool 0,28g